Telefoon

06-30718491

Merken

Het assortiment van Stoer & Hip bestaat uit modieuze, betaalbare baby- en kinderkleding, schoenen, accessoires en (kraam)cadeaus. Het assortiment bestaat onder andere uit de volgende merken:

BAMBAM biedt de mooiste gifts voor baby’s van 0 tot 1 jaar. Het merk BAMBAM staat al twintig jaar lang voor eigentijdse trends met een klassieke knipoog. BAMBAM is vertrouwd en vernieuwend tegelijk; van hoogwaardige kwaliteit en tegelijkertijd verrassend betaalbaar. Het merk BAMBAM is niet voor niets herkenbaar aan het kroontje. Mode en stijl vormen de grondgedachte voor het concept. Er wordt gedacht vanuit de behoefte van ouders met een persoonlijke, eigentijdse lifestyle. 

BAMPIDANO is een Nederlands merk dat staat voor draagbare baby en kinderkleding. Waar onze kleintjes makkelijk in kunnen bewegen tijdens het spelen.  De collectie heeft een sterke en eigen uitstraling. Naast de uitgewerkte modellen zijn er ook mooie basic’s met creatieve details.

B.NOSY is een te gek kinderkleding merk dat zich richt op jongens en meisjes in de maten 86/92 tot en met 158/164  (2 tot 14 jaar). Er is een babycollectie vanaf maat 62 tot en met 86. Iedereen er weg van. Vooral het speelse, maar stoere karakter én het hoge comfort (in a fashionable way for kids) van de collecties, maakt dat B.NOSY niet alleen bij kinderen, maar ook bij hun ouders heel geliefd is.  

Bij het merk DUTCH DREAM DENIM staat het ‘spelende kind’ centraal. Hierdoor is het idee ontstaan van de ‘Dubbele Knieën’. Een kind moet kind kunnen zijn en niet hoeven nadenken tijdens het spelen. Toch een gat in de broek? geen probleem; door de ‘Dubbele Knieën’ kan de broek twee keer zo lang mee! 

De leuke designs, mooie kwaliteiten en het aantrekkelijke prijsniveau maken het een populair merk dat leuk is om te krijgen, maar vooral ook om te geven!

Elk seizoen is er een verrassende, diverse én kindvriendelijke collectie verkrijgbaar vanaf maat 50 t/m 86. 

HAPPY HORSE, dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Met een groot gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins, weet het designteam van HAPPY HORSE  steeds weer een andere snaar te raken. 

IPANEMA

Al meer dan 15 jaar creëert IPANEMA collecties die ontworpen en geproduceerd worden door Grendene, één van de grootste producenten van slippers en sandalen in de wereld. IPANEMA is in meer dan 90 landen verkrijgbaar en produceert meer dan 200 miljoen paar slippers en sandalen per jaar. In de fabrieken wordt gewerkt met de allerhoogste normen als het gaat om duurzaamheid. Grendene kiest ervoor om alle producten te maken van 100% recyclebaar Flexpand, een soepel materiaal dat steeds opnieuw gerecycled wordt.

JUBEL is een merk van Nederlandse bodem voor meisjes in de leeftijd van 2 tot 10 jaar.

De naam JUBEL (afgeleid van het werkwoord ju-be-len; 1. Vreugdekreten uiteten*) staat voor vrolijkheid, vreugde en positiviteit. Dit is ieder seizoen goed zichtbaar in de modellen. 

LITTLE INDIANS selecteerd de fijnste eco-vriendelijke stoffen en materialen voor de collecties en wordt onder 100% fair trade omstandigheden geproduceerd in Istanbul. 

MINOTI is een Britse merk, fun en draagbaar van premium stoffen tegen een betaalbare prijs. De collecties bieden een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid, leuke prints, mooie kleuren en makkelijk te combineren. 

Be nutty, want NOESER houdt van ‘gekkigheid’. In NOESER prints zit altijd een knipoog of fun detail. Be nice, want NOESER is lief voor de wereld om ons heen. NOESER werkt met biologisch katoen en verantwoorde partners. 

De eerste tandjes, de eerste woordjes, de eerste stapjes; het leven van een baby kent al vroeg veel mijlpalen. SHOESME heeft als doel één van deze mijlpalen, de eerste stapjes, zo fijn, zacht en makkelijk mogelijk te maken. Hiervoor heeft SHOESME BABY-PROOF® Smart ontwikkeld. Deze eerste stapschoentjes begeleiden een kleintje van kruipen naar lopen. 

STURDY is een merk van Nederlandse bodem voor jongens in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. worden. Voor de modieuze en actieve STURDY boys! 

Quapi Kidswear is een Nederlands kinderkledingmerk voor zowel jongens als meisjes van 0-12 jaar. Comfortabele en mooie pasvorm, hippe uitstraling, kleurrijke en kwalitatief hoogwaardige materialen, veel uitgewerkte details en vrolijke prints zijn kenmerkend voor de Quapi collecties. 

Dirkje is een populair Nederlands babykleding merk dat sinds 1990 babykleding ontwerpt voor kinderen van 0 t/m 6 jaar van newborn maat 40 t/m maat 116. Dirkje heeft een uitgebreide collectie met schattige boxpakjes en rompertjes tot aan hippe en stoere sweatpants. Kleintjes kunnen met de kleding van Dirkje in stijl, veilig, comfortabel de wereld gaan ontdekken. 

Stoer & Hip heeft naast deze bekende merken nog veel meer modieuze en betaalbare merken. Bent u nieuwsgiering en enthousiast? kom snel eens langs in onze winkel!