×

Over ons

Officieel is Stoer en Hip in Doetinchem opgericht in maart 2017. Het is altijd een mooie, stoere winkel geweest die snel bekendheid kreeg in Doetinchem en omgeving. Doordat de vorige eigenaar heeft besloten helaas te stoppen met Stoer en Hip, hebben wij, Anita en Danielle, besloten om deze mooie winkel over te nemen. In de hoop dat Stoer en Hip net zo gezellig en mooi blijft als dat het was, hebben we de deuren opnieuw geopend in maart 2019.

De winkel is grotendeels hetzelfde gebleven, op een paar aanpassingen na om er toch een eigen draai aan te geven. Nieuw bij Stoer en Hip is namelijk de webshop! Wij vinden het belangrijk dat u als klant tevreden naar buiten gaat met een mooie outfit en zullen u hier graag bij helpen. Kwaliteit staat bij Stoer en Hip Doetinchem hoog in het vaandel.

[displayGallery id=1] 

Ook hebben we een paar nieuwe merken toegevoegd aan ons assortiment zoals Quapi, Dirkje en Moodstreet en hopen we te blijven groeien. Hierbij is jullie mening en tips heel belangrijk voor ons en zeer welkom. Hierdoor kunnen wij inspringen in wat de klant graag ziet en zorgen wij ervoor dat er altijd een mooi aanbod is op zowel de webshop als de fysieke winkel in Doetinchem!

Mochten er vragen, opmerkingen, evt klachten, etc zijn?

Neem dan contact op met Stoer en Hip via info@stoerhip.nl of 0314-640646 en zullen wij u graag te woord staan en u verder helpen.

Tot ziens!

Anita en Danielle

Waarom Stoer & Hip

star
Klanten geven ons een 9.3
add_reaction
99% van onze klanten beveelt ons aan
undo
Binnen 14 dagen gratis retourneren
local_shipping
Voor 15.00 verstuurd, dezelfde dag verzonden